Data publicării:

Casa din Catalonia a cântăreţei spaniole Rosalia, spartă de hoţi

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Casa pe care Rosalia, noua vedetă a cântecului spaniol, o deţine în Sant Esteve Sesrovires, o localitate din Catalonia, în nord-estul Spaniei, a fost spartă de hoţi, relatează vineri EFE, scrie Agerpres.

Potrivit cotidianului La Vanguardia şi unor surse din Poliţia catalană (Mossos d'Esquadra), hoţii au pătruns în cursul nopţii de joi spre vineri în casa artistei şi au deschis cu un fierăstrău electric seiful care se afla în una dintre camere, luând cu ei la plecare o parte din conţinutul acestuia.

Mama cântăreţei a descoperit vineri dimineaţă că hoţii intraseră cu forţa în casă, în timp ce Rosalia se afla la Sevilia pentru a primi un premiu.

La Vanguardia notează că hoţii au reuşit să deschidă seiful cu ajutorul unui fierăstrău electric circular şi că au plecat cu bijuteriile artistei, alături de alte obiecte de preţ.

Poliţia catalană a deschis o anchetă pentru a clarifica faptele, iar la faţa locului au fost trimişi agenţi ai brigăzii ştiinţifice pentru a efectua o inspecţie detaliată şi a preleva amprentele infractorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel