Data publicării:

Cartierul general militar al operaţiunii ruse în Ucraina a fost atacat. Incendiu la o rafinărie de petrol după un atac cu drone în Rostov

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
În orașul Azov din regiunea Rostov, unde se găsește cartierul general militar al operațiunii ruse în Ucraina, a izbucnit un incendiu într-o rafinărie de petrol după un atac nocturn cu drone.

"Rezervoare de petrol au luat foc la Azov în urma unui atac cu drone", a scris guvernatorul regiunii Rostov din sudul Rusiei, Vasili Golubev, pe Telegram.

"Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime", a afirmat guvernatorul.

Conform declarațiilor lui Golubev, la ora 04:00 GMT au fost mobilizați 208 pompieri, 39 de vehicule de intervenție și un tren încărcat cu echipamente pentru a lupta împotriva incendiului.

Ucraina, care este în mijlocul confruntării cu ofensiva rusă ce durează de peste doi ani, răspunde periodic prin lovirea regiunilor rusești și vizează în special infrastructura energetică.

Autoritățile de la Kiev au declarat că vor aduce conflictul pe teritoriul Rusiei în răspuns la seria de bombardamente efectuate pe teritoriul Ucrainei, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel