Cârstea, socrul lu Ghiță, PRIMA reacție despre poza cu Kovesi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiță, a avut o intervenție telefonică la Antena 3. Acesta apare în imaginea în care este și Laura Codruța Kovesi.

Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiță, a confirmat joi seară, la Antena 3, că a fost la petrecerea la care a participat Laura Codruța Kovesi.

[citeste si]                                                                                                 

"Apar și eu în fotografie. De asemenea, și Laura Codruța Kovesi este în imagine. Petrecerea a durat cam șapte ore. S-a întâmplat prin noiembrie 2012. A fost o petrecere de familie, între prieteni, la care a participat și Laura Codruța Kovesi, contrar negărilor sale de până acum. A fost în casa lui Sebastian Ghiță la această petrecere privată. Kovesi a venit de bună voie și a rămas acolo toată seara. Până la acel moment, nu o mai văzusem. Mi s-a părut firesc ca dumneai să vină la petrecere din moment ce se înțelegea bune cu Sebastian Ghiță. Îmi amintesc cu cine a venit domna Kovesi, dar nu vă pot spune cu cine. A stat șapte ore. Nu s-a plictisit. A fost cu glume, cu poante, cum este la petrecere", a zis Dumitru Cârstea la Antena 3.                               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel