Carne cu ananas la cuptor, un deliciu culinar care te va cuceri. O rețetă din bucătăria franceză
Dacă îți place combinația de carne și fructe, prepară carne cu ananas, în stil franțuzesc.
Ananasul suculent și brânza tare sunt ideale pentru carne, făcând-o suculentă, moale și foarte gustoasă.
Ingrediente:
carne de porc - 500 grame,
ananas conservat - 8 inele (250 grame),
ceapă - 2 bucăți,
cașcaval tare - 200 grame,
măsline,
maioneză,
sare, și piper negru măcinat.
Modul de preparare
Carnea de porc se taie în bucăți egale de aproximativ un centimetru grosime. Acoperă fiecare bucată de carne cu folie alimentară și bate-le pe ambele părți.
Ceapa se taie în jumătăți de rondele, iar cașcavalul se dă prin răzătoare.
Tartă cu căpșuni, gata în cinci minute. Extrem de ușor de preparat și super delicioasă
Tapetează o tavă de copt cu hârtie pergament. Așează bucățile de carne și unge-le cu maioneză. În loc de maioneză, poți folosi smântână sau iaurt grecesc. Condimentează-le cu sare și piper. Pune deasupra câte un inel de ceapă și unul de ananas. Deasupra adaugă cașcaval.
Salată delicioasă de vară cu avocado și porumb. Rețeta este simplă și ușor de preparat
Pune câte o măslină în mijlocul ananasului. Coace carnea cu ananas în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30-40 de minute. Poftă bună!
Vezi și. Supă de fasole incredibil de gustoasă. O rețetă din bucătăria grecească
Supa este delicioasă și hrănitoare. Este interesant că, în trecut, fasolea în Grecia era numită „caviar pentru săraci”.
Doar o farfurie cu supă de fasole te va menține sătul și mulțumit mult timp. Înainte de a prepara supa, înmoaie fasolea peste noapte în apă.
Sfeclă cu iaurt, o salată picantă din Orientul Mijlociu
Acest fel de mâncare umple casa cu un miros plăcut. Bucătarii cu experiență te sfătuiesc să nu folosești fasole din conservă, deoarece supa nu va avea același gust.
Ingrediente:
fasolea roșie - 600 grame,
ceapă - 1 bucată,
morcov - 1 bucată,
usturoi - 2 căței,
tulpină de țelină - 2 bucăți,
roșii - 2 bucăți,
pastă de tomate - 10 ml,
ardei iute roșu - 1 bucată.
ulei de măsline - 100 ml,
sare și piper - după gust.
Prepararea, pas cu pas
Fasolea înmuiată în apă se pune la fiert în apă curată. Se aduce la fierbere și se fierbe 10 minute. Se adaugă restul ingredientelor (cu excepția uleiului de măsline și a sării) și se fierbe la foc mic timp de 40-60 de minute până când fasolea se înmoaie.
Cu 10 minute înainte de pregătire, adaugă sare și ulei de măsline. Dacă supa este prea groasă, adaugă puțină apă și piper după gust. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News