Carmen Tănase, întrebare-cheie pentru autorități: Cum ar fi să fie acum alegeri? Ar merge la vot doar vaccinații?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Carmen Tănase
Sursă foto: Facebook Carmen Tănase
Actrița Carmen Tănase susține că nu vede rostul restricțiilor impuse de către autorități și că privilegiile pentru vaccinți nu sunt justificate pentru că oamenii ar trebui să aibă posibilitatea de a decide fără a fi condiționați dacă vor sau nu să se imunizeze.

"După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte: "Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea" deja a devenit un clișeu. Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (...) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți.

Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor. Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații? (...) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum.", a declarat Carmen Tănase la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel