Carmen Bejan rămâne în închisoare pentru a naşte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Magistrații Tribunalului Arad au respins, luni, cererea fostei studentă la Medicină, Carmen Bejan, privind întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul, decizia putând fi atacată cu recurs.

Judecătorii arădeni s-au pronunţat, luni după-amiază, în cazul fostei studente la Medicină Carmen Bejan - condamnată după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat - care solicitase întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul în libertate, până când acesta va împlini un an.

Instanţa anunţa că a primit raportul de expertiză medico-legală care confirmă existenţa sarcinii de cinci luni şi jumătate, iar avocata lui Carmen Bejan spunea că solicitarea de întrerupere a pedepsei "nu este pentru petentă, ci pentru copilul care se va naşte".

Carmen Bejan s-a adresat şi ea instanţei, susţinând că "nu este niciun plan diabolic de a scăpa de pedeapsă" şi că îşi doreşte o familie.

Totuşi, procurorul a insistat ca solicitarea să nu fie admisă pentru că "în mod evident a fost formulată pentru petent, nu pentru copil, care nu s-a născut încă".

Citește și:

Ipoteze în cazul studentei la medicină rămasă gravidă în penitenciar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel