Carmen Avram, primele declarații după estimările votului: Rezultatul de astăzi, foarte bun!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Carmen Avram a facut declaratii dupa primele estimari ale votului de astazi, 26 mai 2019.

"Nu cred că este rolul meu să spun cine ar trebui să îşi asume eşecul. Eu sunt de puţin timp în partid şi cred că partidul știe să treacă peste crize. Au trecut peste foarte multe. I-aţi văzut pe unii declarând că e prăbuşit, l-aţi văzut renăscând în 2016. Au fost crize interne în partid, partidul a supravieţuit". Nu cred că s-a greşit în această campanie. Cred că pe traseu, în timp, ar fi trebuit comunicat mai mult. E nedrept că nu se cunoaşte în detaliu ce au realizat aceşti oameni, acest guvern", a spus Carmen Avram.

"Mă bucur foarte mult că a fost prezență mare la vot, că România învaţă că trebuie să îşi decidă soarta prin vot şi nu în stradă şi că viitorul acestei ţări e mândru, atâta vreme cât vom ştii exact să ne respectăm dreptul democratic de a vota, să mergem la vot când sunt alegeri. Ce s-a întâmplat cu PSD se va repara", a mai spus Carmen Avram.

"Rezultatul de astăzi mi se excepţional"

"Am văzut că se cere căderea guvernului. Nu cred că e o idee bună. Sunt multe planuri care au fost puse la punct acum, multe proiecte în ţară. Ar fi păcat să pice. Este un guvern bun, în opinia mea", a adăugat aceasta.

"Rezultatul de astăzi mi se pare foarte bun, excepţional că atât de mulţi romani au înţeles că trebuie să meargă la vot", a mai declarat Carmen Avram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel