Carlsberg, ''probabil nu cea mai bună bere din lume". Producătorul a spus adevărul. "Apa din cada în care a murit bunica"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Confruntată cu reacţia negativă a consumatorilor faţă de berea sa lager, compania Carlsberg a recunoscut că aceasta ''probabil nu'' este cea mai bună din lume.

În urma reacţiilor dure primite din partea consumatorilor la sloganul original al Carlsberg - Probably the best beer in the world (Probabil cea mai bună bere din lume) - care au însoţit scăderea vânzărilor, producătorul danez a lansat o nouă reţetă.

Probabil nu cea mai bună bere din lume. Aşa că am schimbat-o (Probably not the best beer in the world. So we've changed it), susţine noua campanie publicitară.

În cadrul noii campanii, producătorul de bere a făcut publice comentariile negative referitoare la vechea reţetă, printre acestea numărându-se o remarcă prin care berea anterioară era comparată cu "apa din cada în care a murit bunica". După schimbarea ingredientelor şi a metodei de fabricare, berea lager a fost relansată sub numele Carlsberg Danish Pilsner. Aceasta are acelaşi conţinut de alcool, de 3,8%, însă prezintă o aromă mai proaspătă şi mai plină".

Interesul consumatorilor în ceea ce priveşte berea lager mainstream a scăzut pentru că, deşi lumea a avansat, categoria mainstream nu a făcut-o. La Carlsberg UK, ne-am rătăcit. Ne-am concentrat pe cantitate, nu pe calitate; am devenit unii dintre cei mai ieftini, nu cei mai buni, a declarat Liam Newton, vicepreşedinte de marketing la Carlsberg UK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel