Data actualizării:
Data publicării:

Careul dintre Soare și Jupiter aduce cheltuieli pentru această zodie. Nu scoateți bani din buzunar pentru a le face pe plac altora, acest lucru nu-i va impresiona / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna  7 - 13 august.

Balanță

„Cu Venus retrogradă în careu cu Uranus să nu vă așteptați la ceva stabil și liniar. Se întorc oameni în viața voastră, prieteni, oameni mai puțini importanți sau oameni care au contat cu adevărat în viața voastră.

Acest careu dintre Soare și Jupiter aduce cheltuieli. Sfatul principal este să nu faceți cheltuieli pentru a le face pe plac altora. Dacă vreți să impresionați o persoană, să o cuceriți și vă duceți să vă cumpărați cea mai scumpă cămașă, veți avea o surpriză când veți ieși cu persoana respectivă. Ea o să vă spună că nu dă doi bani pentru aceste lucruri. 

Nu trebuie să vă dați în stambă să vă cuceriți nici un posibil partener, nici prietenii să-i impresionați, nici rude, pe absolut nimeni, doar dacă aveți de susținut o prezentare. Acest aspect vă poate ajuta să aveți niște glume la început încât să-i faceți pe toți să râdă, să spună ceva. Acest aspect este bun doar pentru a impresiona în asemenea cazuri, nu în situații superficiale. 

Ieșiți din casă, petreceți, bucurați-vă de viață. Nu lăsați aceste zile să treacă. În casa a XII-a avem Marte. Aveți grijă la relațiile indisponibile. Avem și Mercur, dar marcajul din casa a XI-a mă face să cred că vreți să stați în preajma oamenilor. Dacă stați foarte mult singuri, atunci nu vă va fi bine”,  a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel