Care a fost ultima DORINȚĂ a lui Liviu Vasilică. Fiul regretatului artist a făcut confesiuni DUREROASE: M-a pus chiar să jur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Romina Băluță
WhatsApp
Sursă foto: Florin Vasilică, facebook
Sursă foto: Florin Vasilică, facebook
Florin, fiul lui Liviu Vasilică a făcut confesiuni dureroase, la 18 ani de la moartea tatălui său. 

Liviu Vasilică s-a stins din viață, în urmă cu 18 ani. Trecerea în neființă a regretatului artist a lăsat în urmă multă durere. Deși au trecut mulți ani de când Liviu Vasilică a plecat dintre noi, cei care l-au iubit își amintesc cu drag de melodiile sale, dar și de momentele petrecute alături de el. Cel care este și acum devastat de durere și îi duce dorul regretatului artist este Florin, fiul acestuia. Recent, acesta a declarat că tatăl său l-a pus să jure că îi va duce muzica mai departe, iar el i-a respectat ultima dorință a tatălui său.

”Dorința tatălui meu a fost ca după ce el nu va mai fi, eu să-i continui activitatea. M-a pus chiar să jur, căci se știe că în România artiștii, valorile sunt date foarte repede uitării atunci când părăsesc această lume. Mi-am dorit foarte mult să reușesc lucrul acesta și se pare că sunt singurul din România care a reușit să țină în actualitate un artist plecat dintre noi”, a spus Florin Vasilică la Antena Stars.

Liviu Vasilică a fost cel care l-a susținut cel mai mult pe fiul său, Florin

Florin Vasilică a declarat că tatăl său l-a susținut necondiționat și tot el este cel care i-a dat cele mai bune sfaturi. Acum, cea care îi este alături și l-a ajutat în momentele grele este soția sa, față de care este recunoscător.

”El m-a susținut în absolut în tot ceea ce făceam la vreme respectivă, iar pe partea profesională el mi-a dat foarte multe sfaturi, el m-a ținut lângă el. Lucrurile care s-au întâmplat după dispariția tatălui meu au fost dramatice, cei din jurul lui, ansamblul pe care el l-au condus, au luat o poziție ostilă asupra tatălui meu. Familia lui nu a făcut demersurile necesare pentru a rămâne amintirea tatălui meu la nivelul la care și-ar fi dorit eu. Eu a trebuit să duc aceste lupte pentru a-mi atinge scopul, pentru a mă achita de ceea ce i-am jurat tatălui meu. Soția mea m-a sprijinit cel mai mult în tot ceea ce am făcut, a îndurat alături de mine lucrurile grele și dure, atacurile pe care eu le primeam”, a mai spus Florin Vasilică.

Citește și: Laura Lavric, DRAMĂ de NEDESCRIS: A fost un șoc imens! Am facut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel