România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 21 oct, 13:33
CARANTINĂ și alte restricții după recordul de miercuri: Orban, cel mai așteptat răspuns
Foto: Agerpres
Premierul României, Ludovic Orban, a transmis dacă vom avea sau nu parte de noi restricții după recordul de infectări de miercuri.

„Deocamdată trebuie respectate deciziile pe care le-am luat. Este necesară să fie respectată măsura cu obligativitatea portului măștii în spațiile deschise, pe lângă obligativitatea din spațiile închise.

Învățământul a trecut online și aici se reduce și interacțiunea dintre elevi și profesori, cât și dintre părinți, fiindcă era foarte multă interacțiune între părinți. Ați văzut inclusiv din imagini că de multe ori părinții nu respectau regulile. De asemenea, am luat decizia de închidere a unor activități precum restaurantele, cafenelele. Ne pare rău, dar am luat decizia de a suspenda pe 14 zile și activitatea cinematografelor, teatrelor, instituțiilor de cultură. Eu am încrederea că măsurile vor genera efecte și că vom opri răspândirea virusului”, a transmis Orban, cu referire la municipiul București care se menține peste indicele de 3 infectări la 1.000 locuitori.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro