Data actualizării:
Data publicării:

Caramitru iese la rampă după decizia în cazul Simonei Halep

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru a reacționat după ce Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj.  

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP). Andrei Caramitru a vorbit despre această suspendare susținând că Simona Halep a greșit atunci când a acceptat anumiți oameni lângă ea. 

„Mă doare sufletul pentru Simona Halep. Dar a greșit undeva foarte grav (dacă nu voit - din neglijență sau acceptând oameni care nu erau ok profesional lângă ea), altfel era imposibilă o astfel de decizie.

- nimeni nu avea de ce să aibă ceva cu ea, la momentul suspendării nu era pe lista scurtă de posibile câștigătoare la titluri mari, era importantă în mod real în România, în rest era în top 10-20, hai să fim serioși

- au fost atâtea cazuri similare cu sportivi și mai importanți din țări puternice - lista e mai jos. Majoritatea din SUA. Mult mai cunoscuți decât Simona. Avea cineva ceva cu SUA, Rusia, UK, Elveția sau Argentina ????

Deci nu are nimeni nimic cu ea, și nici cu România. TREBUIE să înțelegem că în lumea civilizată REGULILE sunt dure, Judecățile sunt corecte și nu pe simpatii, și nu scapă nimeni la mica înțelegere.

Știu că nu ne place și ne greu să înțelegem dar asta înseamnă civilizație.", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel