Candidat-surpriză la șefia PMP: luptă crâncenă la Congres
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Funeriu a anunțat pe un site de socializare că va candida la președinția Partidului Mișcarea Populară. Funeriu i-a criticat pe liderii partidului după alegerile europarlamentare, acuzând că rezultatele foarte slabe trebuie imputate figurilor de pe afișe.

"Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară. Doresc ca această candidatură să fie una generoasă, cu fața deopotrivă orientată către cei din partid și din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atât de mult într-un timp atât de scurt. Campania de la Timișoara mi-a arătat dorința oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor. Exact asta doresc să facem din PMP: un partid care zi de zi să injecteze încredere în societatea românească. Aș dori ca PMP să fie un partid apropiat de fiecare comunitate, un promotor al energiilor din societatea românească. Vreau ca PMP să se poată prezenta în fața românilor, oriunde și oricând, cu fruntea sus", a scris Funeriu Pe Facebook.

Doi candidați și-au declarat, până la acest moment, aspirațiile de a deveni președinte al partidului înființat de președintele Traian Băsescu: Adrian Papahagi și Adrian Rădulescu.

Surse citate de presă vorbesc și despre candidatura Elenei Udrea și cea a lui Cristian Diaconescu.

Partidul lui Băsescu fierbe. Lider: "PMP nu e al Elenei Udrea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel