Când SPERĂ Guvernul să aibă rezultate după RESTRICȚII. Orban a EVITAT răspunsul: Le cer SCUZE...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban a fost întrebat când crede că vor avea efecte restricțiile ce au intrat în vigoare de astăzi, 9 noiembrie.

Întrebat când se așteaptă ca măsurile ce au intrat în vigoare de astăzi, 9 noiembrie, să aibă efecte clare și numărul de cazuri de scadă, premierul Ludovic Orban a răspuns:

"Obligația noastră este să protejăm sănătatea oamenilor, viața oamenilor. Ne-am confruntat în ultima lună cu o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri, ce ne-a determinat să dispunem aceste măsuri de protejare a sănătății publice și de limitare a răspândirii virusului. Sunt rezultatul unor analize privitoare la activitățile și zonele unde a existat cea mai mare transmitere a virusului.

Aceste măsuri urmăresc exact reducerea răspândirii virusului prin limitarea anumitor activități care să ne permită să stopăm virusului. Sunt decizii care vor afecta anumite categorii ale românilor. Le cer scuze, dar trebuie să luăm anumite măsuri, pentru că a nu lua nicio măsură ar fi o lipsă de responsabilitate. Am luat decizii care vizează doar câteva domenii", a declarat Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel