Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 31 iul 2020 / 22:07
Când se termină pandemia de COVID-19? SONDAJ TRANȘANT, adevărul despre VACCIN: 50.000 de voturi
Răspunsul românilor este unul extrem de clar!  

Când se termină pandemia de COVID-19? Când apare VACCINUL! Pentru ca un vaccin să-și dovedească eficiența în fața unei boli, trebuie să fie testat și pe oameni, într-o etapă finală. 

La începutul acestei săptămâni, în SUA, a început o testare de amploare cu privire la un vaccin împotriva COVID-19. Primul lot este de 30.000 de VOLUNTARI. Este vorba despre un vaccin experimental, dezvoltat de Institutele Naționale de Sănătate și Moderna Inc.. În primele faze ale testării, a rezultat că este un vaccin cu rezultate bune, fără efecte secundare. 

Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, a anunțat, în această seară, la Digi24: ”Am primit ofertă de a primi un studiu pentru un vaccin, să vedem dacă este eficient. Am acceptat, bineînțeles, în speranța că, prin aceste studii clinice poate, și o parte din populația noastră va beneficia de aceste vaccinuri. E o problemă dificilă, pentru că e o problemă de putere economică, de influență... Avem propunerea, urmează să vedem dacă se concretizează sau nu”. 

Ar fi trebuit să fie o veste bună. Vaccinul, chiar și experimental, ajunge în România. Dar este? 

Fără a cunoaște această ofertă primită, anunțată de medicul Virgil Musta, în 29 iulie 2020, după amiază (ora 16:49), DCNews a lansat un sondaj:  ”Vaccin ANTI COVID-19. V-ati oferi VOLUNTAR pentru testare?”. 

Votul a fost oprit astăzi, 31 iulie, la ora 22:00, iar rezultatul e unul grăitor: 79,4% dintre români nu s-ar oferi voluntari pentru a fi testat un vaccin experimental, în faza finală, cu potențial de a opri pandemia care a devastat o lume. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-dcnews-vaccin-covid_43722700.png)

Astfel de studii se fac în toată lumea. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro