Când poți cumpăra bilete de avion ieftine pentru sărbătorile de iarnă. Fii atent în aceste două zile
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Când poți cumpăra bilete de avion ieftine pentru sărbătorile de iarnă. Fii atent în aceste două zile / Foto: Pixabay
Când poți cumpăra bilete de avion ieftine pentru sărbătorile de iarnă. Fii atent în aceste două zile / Foto: Pixabay
Află în articol când poți cumpăra bilete de avion ieftine pentru sărbătorile de iarnă.

Perioada ideală pentru a cumpăra bilete de avion ieftine pentru sărbătorile de iarnă poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi destinația sau flexibilitatea ta în ceea ce privește datele călătoriei.  În general, biletele de avion sunt mai ieftine dacă le cumperi cu câteva luni înainte de călătorie. Pentru sărbătorile de iarnă, este recomandabil să începi căutarea și achiziționarea biletelor cu cel puțin 2-3 luni în avans. Dar dacă nu ai făcut-o până acum și vrei totuși să prinzi un bilet mai ieftin, află că există câteva strategii generale pe care le poți folosi:

1. Cumpără bilete în zilele de marți sau miercuri: Studiile arată că marțea și miercurea sunt adesea cele mai bune zile pentru a cumpăra bilete de avion ieftine.

2. Evită zilele de vârf: Evită să călătorești în zilele exacte ale sărbătorilor (de exemplu, Crăciunul sau Revelionul), deoarece aceste zile sunt adesea cele mai scumpe. În schimb, încearcă să călătorești înainte sau după aceste date pentru a obține tarife mai bune.

3. Fii flexibil cu datele de călătorie: Dacă poți fi flexibil în ceea ce privește datele de călătorie, poți găsi bilete mai ieftine. Uneori, călătoria într-o zi din săptămână, nu în weekend, poate fi mai ieftină, potrivit Chat GPT.

4. Utilizează servicii de comparare a prețurilor: Folosește site-uri web și aplicații care compară prețurile biletelor de avion de la diferite companii aeriene pentru a găsi cele mai bune oferte.

5. Abonează-te la alerte de preț: Poți să te abonezi la alerte de preț pentru ruta și perioada de călătorie, astfel încât să fii notificat atunci când prețurile scad.

6. Fii pregătit să călătorești cu escală: Biletele cu escală pot fi mai ieftine decât cele directe, așa că ia în considerare această opțiune dacă nu te deranjează să faci oprire înainte de a ajunge la destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel