Când ar fi fugit Cătălin Cherecheș. Camerele de supraveghere au surprins momentul. Avea o glugă pe cap și căra o geantă - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Cătălin Cherecheș a fugit de acasă.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Cătălin Cherecheș a fugit de acasă. Antena 3 CNN a difuzat o filmare în care ar apărea primarul din Baia Mare. La ora 04:00 dimineața, acesta părăsește locuința şi pleacă prin spatele casei. 

Cătălin Cherecheș este îmbrăcat cu un hanorac, are gluga pusă pe cap, iar pe umăr poartă o geantă. Este exact ca în descrierea pe care o face şoferul care l-a dus până la Satu Mare. Tot şoferul a declarat faptul că primarul Cherecheș era stresat, panicat şi că i-a scris pe parbriz destinația unde dorea să ajungă. 

De asemenea, Cătălin Cherecheș i-a înmânat şoferului un bileţel şi un plic cu bani. 

VEZI ȘI: Cât de mult seamănă Cherecheș cu vărul său. Av. Adrian Cuculis: "Dacă analizăm cele două fotografii, se vede clar o diferență. Nu aveai cum să-l ratezi" - Foto / Elementul distinctiv

Ce spune taximetristul care l-a trecut granița pe Cătălin Cherecheș

Taximetristul care l-a trecut graniţa şi l-a dus în Ungaria pe edilul-fugar, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, a povestit care a fost traseul primarului. Acesta susţine că n-a știut în niciun moment cine este, de fapt, clientul său.

"Eu nu îl cunosc pe domnul primar. (...) Era doar un drum de-al meu, unul normal, fără să îl ştiu, fără să îl cunosc. (...) A venit în parcare. A fost un simplu client de-al meu" a spus taximetristul. 

Întrebat dacă și-a dat seama că cel aflat în mașina sa este primarul Cătălin Chercheș, taximetristul a spus "De unde să îmi dau seama? Eu nu îl cunosc pe domnul primar, de unde să îl cunosc? Era un simplu client. Eu din Satu Mare l-am luat în maşină şi am mers cu el până în Ungaria. Sunt un simplu taximetrist, fără să cunosc nimic, era un simplu drum de rutină. Din staţie m-a luat. Nu mi-a zis nimic ieşit din comun".

Reamintim că vinerea trecută, chiar în ziua fugii sale, Cătălin Cherecheş a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie. Edilul nu va mai putea fi ales într-o funcţie publică timp de cinci ani. În plus, judecătorii au păstrat sechestru asigurător impus în momentul începerii anchetei.

VEZI ȘI: Țările în care s-ar putea ascunde Cătălin Cherecheș. Anchetatorii au o nouă pistă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel