Campioana Italiei vrea să-l întoarcă pe Radu Drăgușin din drumul spre Tottenham
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Negocierile pentru transferul lui Radu Drăgușin sunt în plină desfășurare între echipele de top din Europa, iar fundașul român este acum în centrul unei lupte intense între cluburile Tottenham și Napoli.

Drăgușin a exprimat inițial interesul său de a juca pentru Tottenham, însă până în prezent, nu s-a ajuns la un acord final între englezi și Genoa, actuala sa echipă. Tottenham a făcut oferte succesive pentru transfer, începând de la 23 de milioane de euro, ajungând până la 27 de milioane de euro, însă Genoa rămâne fermă în dorința sa de a obține cel puțin 30 de milioane de euro pentru tânărul fundaș.

Cu toate acestea, lucrurile s-au complicat pentru Tottenham, deoarece Napoli, actuala campioană a Italiei, a intrat în scenă și încearcă să îl aducă pe Radu Drăgușin la echipa lor. Potrivit zvonurilor din presa italiană, Napoli a făcut o ofertă în valoare de 20 de milioane de euro pentru transferul fundașului român, oferind în plus doi jucători - Leo Ostigard și Alessandro Zanoli.

Agentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a comentat situația tensionată a transferului: „Niciodată nu poți refuza o ofertă de la Napoli, însă aceasta depinde de multe variabile.”

În acest moment, situația rămâne neclară, iar decizia finală depinde de negocierile în desfășurare între cluburile implicate. Tottenham și Genoa sunt încă în căutarea unui consens pentru suma transferului, în timp ce oferta lui Napoli adaugă un element de competitivitate în această situație deja complexă.

Este de așteptat ca zilele următoare să aducă claritate cu privire la destinul lui Radu Drăgușin, pe măsură ce negocierile continuă și presiunea crește din partea cluburilor interesate de serviciile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel