Urmărește emisiunea live
Camera noului iPhone 12 Pro Max ar putea fi cea mai bună din istoria recentă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Apple
Foto: Apple
Apple a anunțat noua sa serie iPhone 12, cu 4 telefoane, iar sistemele de camere ale smartphone-urilor au fost vedetele evenimentului de pe 13 octombrie.

Conform The Verge, oferta din acest an a fost una atipică pentru Apple, fiindcă diferențele dintre camerele telefoanelor sunt mai mari decât vreodată. Cel mai scump telefon, iPhone 12 Pro Max, are un sistem mult mai avansat decât iPhone 12, 12 mini și 12 Pro, care nu diferă mult de modelele de anul trecut. Toate aceste telefoane au același senzor pentru wide, ultrawide sau telefoto.

Camera noului iPhone Pro Max, telefon ce pleacă de la 1.099 dolari, are un senzor principal cu 47% mai mare și folosește pixeli de 1,7 microni, cifre record pentru compania californiană. Chiar dacă rezoluția rămâne 12 MP, pixelii mai mari și suprafața sporită garantează captarea unei cantități mai mari de lumină pentru rezultate mai clare. Alături de noul obiectiv f/1.6, Apple spune că există o îmbunătățire de 87% în condiții slabe de lumină față de 11 Pro Max.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel