Cambridge Analytica - PSD. Peter Imre, REACȚIE de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Peter Imre, reprezentantul pentru România al SCL Cambridge Analytica, a fost contactat de DC News, după ce în presă a apărut un articol despre posibile legături între Cambridge Analytica și PSD.

SCL și Cambridge Analytica nu au lucrat niciodată pentru un partid politic din România. Acesta este comentariul pe care Peter Imre l-a făcut pentru DC News.

"Singurul punct de vedere este că SCL nu a lucrat niciodată pentru niciun partid politic în România. Nicio legătură nu există! Nu a lucrat nici pentru PSD, nici pentru PNL, nici pentru USR, nici pentru PNȚCD, nici pentru USL, pentru niciun partid politic!", a spus Peter Imre în exclusivitate pentru DC News.

Jurnaliștii DC News l-au contactat pe Peter Imre după ce în presă a apărut un articol despre posibile legături între Cambridge Analytica și PSD, în timpul campaniei electorale din 2016.

[citeste si]

În plus, vizavi de acest subiect, întrebat de jurnaliști: "Cambridge Analityca s-a implicat cumva în campania electorală din 2016", Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus: "La PSD? Nici vorbă la PSD, nici vorbă. Asta ar fi chiar culmea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel