Calul salvat de lângă București a murit. Tudor Tim Ionescu: Iartă-mă că n-am putut face mai mult
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un cal bătut până la leșin, deshidratat, flămând, epuizat, pus să tragă la o căruță cu un ham de sârmă s-a prăbușit săptămâna trecută. Doar intervenția oamenilor l-a mai salvat. Momentul în care s-a prăbușit a fost filmat, iar filmările au arătat cruzimea celui care l-a folosit și care, deși l-a văzut căzut, a încercat să-l ridice pentru a-l pune să meargă mai departe. 

Hrănit un timp îndelungat la fața locului, calul a fost pus pe picioare la apus și dus către locul ce-i devenea o casă mult mai bună, Adăpostul pentru Cai ”Steaua Speranței”.

Acolo a mai trăit două zile.

Consilierul general ALDE, Tudor Tim Ionescu, care s-a implicat în această salvare a făcut anunțul pe Facebook: 

”Bunătate versus răutate... ani de zile ai fost maltratată de oameni, pusă să tragi pentru interesul lor... în condiții mizere care te-au dus la epuizare...apoi te-au văzut niște oameni care nu au rămas indiferenți...si au chemat alți oameni buni care te-au ajutat...medicul Ovidiu Roșu & medicul Florin Catalin Mlagiu...și ai stat 2 zile liniștită la Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei" cu toți ceilalți cai salvați prin bunătatea unor oameni care se ocupă cu salvarea animalelor. În dimineața aceasta ai plecat într-un loc mai bun, unde nimeni nu-ți mai poate face rău...iartă-mă că n-am putut face mai mult pentru tine, iartă-mă că nu pot opri răutatea aceasta...odihnește-te în pace.” a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel