România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 26 Martie, 10:49
Călin Popescu Tăriceanu atac la Guvernul Orban
Tăriceanu: În numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm...
Călin Popescu Tăriceanu critică Guvernul Orban, fiind nemulţumit de amânarea măsurilor anunţate în contextul pandemiei cu noul Covid-19 . Liderul ALDE spune că ar trebui numit „Guvernul Săptămâna viitoare".

„Guvernul Orban ar putea să poarte multe nume, dar probabil că cel mai potrivit pentru el este Guvernul Săptămâna Viitoare! Săptămâna viitoare facem rectificare bugetară. Săptămâna viitoare vin măştile şi materialele necesare pentru doctori şi personalul medical.

Săptămâna viitoare dăm clarificările necesare ca să se poată aplica ordonanţele de sprijin pentru firme şi persoane fizice. Săptămâna viitoare o să dăm o ordonanţă militară din care nu o să înţelegi nimic! Totul săptămâna viitoare! Nimic acum!.

Și, apoi, în numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm, să vă lăsăm să lucrați în liniște, să nu vă întrebăm cum faceți achizițiile și unde se duc banii!

GUVERN SĂPTĂMÂNA VIITOARE, dacă nu am spune nimic nu s-ar numi că suntem solidari cu voi, ci complici!" ", a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

 
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro