Câinele unui premier și-a înfipt colții în câțiva vizitatori "politici"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Kaiya, câinele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a fost protagonistul unui in cident mai puțin obișnuit la un eveniment desfășurat miercuri. Câinele și-a intrat în rol și a mușcat doi vizitatori "politici", între care soțul ministrului adjunct de externe, informează joi Reuters.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sărbători ebraice, Kaiya, în vârstă de 10 ani, de rasă mixtă, și-a înfipt colții și într-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu, scrie Agerpres.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistentă medicală veterinară, a minimalizat incidentul, declarând la postul de radio al armatei că a fost "neimportant".

Câinele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adăpost la începutul acestui an, iar premierul posta la mijlocul lunii iulie pe contul său de socializare o fotografie în care apare și Kaiya. 

Kaiya a întâlnit mai mulți demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede că a scăpat nevătămat, scrie cu umor Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel