Câine spânzurat în Bucureşti. Tudor Ionescu, prima reacţie după prinderea vinovatului: Mingea e la judecător
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Consilierul general al Capitalei din partea ALDE, Tudor Ionescu, a reacţionat la scurt timp după prinderea celui care a spânzurat un câine de o ţeavă de gaze în centrul Bucureştiului şi a afirmat că mingea este în curtea judecătorului acum. 

!Sunt primul în a critica instituțiile care nu-și fac treaba, dar aici Poliția București a acționat rapid, prinzându-l și reținându-l pe criminal[

Poliția din Alba și cea din Satu Mare, ca să dau doar exemplele de săptămâna asta, încă nu au identificat pe nimeni în cazul acelor schingiuiri de animale.

Acum "mingea" e la judecător pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie.

Mai departe tot la judecător e "mingea" care va decide ce pedeapsă dă în acest caz. Cred că orice pedeapsă mai mică decât maximul de 1 an de închisoare prevăzut acum (și așa puțin) e o jignire la adresa societății și dă un semnal de toleranță față de acești viitori criminali în serie ai României", a scris Tudor Ionescu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel