Cadouri de Crăciun pentru soacra ta. Cum să o cucerești fără să dai greș
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la PhotoMIX Company/ Pexels
Fotografie de la PhotoMIX Company/ Pexels
Cel mai greu cadou de ales? Fără îndoială este cadoul pentru mama soțului, iubitului sau partenerului: iată câteva idei pentru a fi în siguranță și pentru a-i cuceri chiar și pe cei mai pretențioși.

Fie că există relații idilice sau că, dimpotrivă vă priviți în continuare cu suspiciune, alegerea unui cadou de Crăciun pentru soacră este una dintre problemele care vă pune adesea în criză. Ai cheltuit deja toată energia alegând cadouri pentru mamă, tată, prieteni, iubit/soț, dar varianta de a te prezenta la prânz, de Crăciun, cu mâna goală este exclusă.

Cum să faci atunci? Prima regulă este să evitați alegerile riscante și cadourile prea neconvenționale: de fapt, este mai bine să vă concentrați pe cadouri utile care vă pot reflecta pasiunile.

Cele mai bune idei: acasă, bucătărie și frumusețe

Trucul pentru a ieși din această mizerie este de a simplifica: nu e nevoie să faci cadouri cu mari pretenții. Rămâi în zonele despre care știi că sunt ”iubite” de soacră, de obicei mergi destul de în siguranță țintind la accesorii pentru casă și pentru bucătărie, sau la produse de înfrumusețare.

1.Cel mai bun aparat pentru preparat cappuccino sau un ceainic cu infuzor: Pentru soacra care iubește să savureze un cappuccino cremos, optează pentru un aparat clasic de făcut cappucino.

2. Un articol elegant de cașmir: Soacra cu gusturi rafinate? Concentrați-vă pe un clasic grozav, cum ar fi o eșarfă sau un șal de cașmir să se asorteze cu sacoul. Interesați-vă care sunt culorile ei preferate pentru a fi siguri că nu veți da greș.

3. Un difuzor de parfum: Un alt cadou util dar în acelasi timp rafinat ar putea fi difuzorul de parfurm. Pe piață găsiți diverse arome și diverse designuri. Important este să vă orientați către o aromă pe gustul soacrei.

4. O selecție de ceaiuri: Pentru soacra cu suflet britanic, concentrează-te pe o selecție rafinată de ceaiuri. Cu siguranță veți fi apreciat.

5. Un set de frumusețe: Ei bine, da. Chiar și cu soacra poți îndrăzni o cutie de frumusețe, cu o condiție totuși: să o alegi pe cea potrivită. Sunt diverse seturi și combinații wellness care conțin produse multiple de îngrijire:  gel de duș, loțiune de corp, dar și exfoliante, săruri de baie și săpun. La urma urmei și ea merită un ritual de wellness regenerant!

6. Lumânarea rafinată: Încă nu ești ”familiarizat” cu soacra ta? Pentru a fi în siguranță, concentrați-vă pe un mare clasic precum lumânarea parfumată, care va fi aleasă bineînțeles într-un pachet rafinat de Crăciun. 

7. Grădina interioară de legume: Dacă soacra ta este pasionată de grădinărit, cu siguranță cu acest cadou o veți surprinde plăcut: o mini gradina de legume de interior, ideala pentru cultivarea plantelor chiar si iarna. Luminile LED simulează lumina soarelui, promovând fotosinteza și permițând creșterea legumelor, fructelor și florilor. Pompa de apă și ventilația sunt zgomote reduse, plus se opresc automat.

 

Citește și:

Ce lucruri trebuie să arunci din casă, înainte de Anul Nou, pentru a atrage norocul

Nu mai sunt multe zile până la sărbătorile de iarnă. Acum este cel mai bun moment pentru a scăpa de toate lucrurile şi obiectele inutile care s-au acumulat în casele noastre în ultimul an. Înainte de sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, trebuie să ne debarasăm de tot ceea ce ne oboseşte, ne transmite energie negativă şi ne împiedică să mergem mai departe.

În garderoba fiecărei persoane există încălţăminte şi haine care nu au mai fost purtate de mult timp. Acesta este un bun prilej pentru a le dona celor care au nevoie.

Calendarele, broşurile, ziarele vechi adună inutil praful pe rafturi şi împiedică fluxul de energie nouă şi proaspătă. Acestea articole trebuie aruncate. La fel trebuie procedat cu şosetele rămase fără pereche. Păstrarea şosetelor desperecheate este un semn rău, aşa că nu trebuie să ezităm să le aruncăm. Toate facturile vechi, cutiile goale care nu au valoare şi nu sunt de niciun folos trebuie aruncate pentru a atrage energie pozitivă în casă, scrie Rador, citând Actualno... Citește mai mult AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel