Data publicării:

Cadou regal pentru prințul William. Ce a primit acesta din partea lui Taylor Swift

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Prințul William s-a pozat cu Taylor Swift, în culisele concertului din Londra, în cadrul turneului mondial ”Eras”.

Prințul William a participat, împreună cu doi dintre copiii săi și ai prințesei de Wales, la primul concert din etapa londoneză a turneului mondial ”Eras” al celebrei cântărețe Taylor Swift.

Mai mult decât atât, moștenitorul tronului britanic a fost și în culisele concertului unde s-a pozat alături de Taylor, prințul George și prințesa Charlotte, dar și de iubitul americancei, jucătorul de fotbal american, Travis Kelse, prezent și el la acest turneu, scrie Agerpres.

Selfie-ul prințului William poate fi considerat un cadou ”regal”, având în vedere că acesta tocmai și-a aniversat cea de-a 42 zi de naștere.

Ambele fotografii au fost postate pe contul de Instagram al Casei Regale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Windsor Royal Family (@windsor.royal.family)

Vedeta pop americană a părut entuziasmată la rândul ei și a distribuit pe rețeaua de socializare X un selfie cu cei trei membri ai familiei regale și cu iubitul ei, Travis Kelce. Imaginea a fost însoțită de mesajul ”Happy Bday M8!” (”La mulți ani, prietene!”).



”Concertele din Londra au început într-un mod magnific”, a adăugat ea.
O înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare îl arată pe prințul William în timp ce dansa pe acordurile unui cântec celebru din repertoriul cântăreței Taylor Swift, intitulat ”Shake if off”.

Liderul Partidului Laburist, prezent la concertul de la Londra

Printre cei aproximativ 90.000 de fani prezenți pe stadion s-a aflat și Keir Starmer, liderul Partidului Laburist, care a profitat de o seară de campanie electorală pentru a asista la concertul de vineri împreună cu soția sa.

Keir Starmer a declarat sâmbătă că Taylor Swift a fost ”absolut fantastică”.

”Nu voi pretinde că am cumpărat toate albumele ei și că știu fiecare cântec, dar 'Change' este cântecul meu preferat din motive evidente”, a declarat el în fața jurnaliștilor în timpul campaniei sale, referindu-se la sloganul său electoral.

Taylor Swift, un nou concert duminică. Revine la Londra în august

Artista Taylor Swift, cunoscută și ca ”fata cu chitara” care provoacă cutremure, se află în turneu în Marea Britanie în cadrul secțiunii europene a turneului ei mondial ”Eras”. Ea va susține un alt concert la Londra duminică seară, înainte să revină în capitala britanică în luna august.

Vedeta americană a susținut deja concerte la Edinburgh, Liverpool și Cardiff și va concerta apoi la Dublin.

Biroul de presă al Primăriei din Londra a anunțat joi că spectacolele susținute de Taylor Swift în turneul ei londonez vor genera venituri de 300 de milioane de lire sterline (350 milioane de euro) pentru economia orașului. Mai multe fresce murale dedicate cântăreței Taylor Swift, precum și o hartă specială a metroului din Londra, ale cărui stații au fost redenumite pentru a reflecta titlurile unora dintre cântecele sale, au fost realizate pentru a marca acest turneu.

Citește și: Prințul William, reacție surprinzătoare, după ce Meghan Markle a fost comparată cu Prințesa Diana. "Se simte destul de singur"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel