Data publicării:

Cadavrul unei persoanei fără adăpost, plimbat prin București, cu un cărucior de cumpărături. Criminalul, în arest preventiv

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo
Criminalul care a plimbat prin Capitală cadavrul bărbatului fără adăpost, după care l-a aruncat într-o zonă cu vegetație, se află în arest preventiv.

Citește și: ”Șacalul”, presupusul criminal în serie de pe litoral, rămâne în arest preventiv alături de partenera sa. Femeia a ascuns ororile ”pentru că îl iubește”

O persoană fără adăpost a fost ucisă de un bărbat din București, care apoi a transportat cadavrul prin oraș într-un cărucior de cumpărături, aruncând trupul neînsuflețit într-o zonă cu vegetație din Sectorul 1, cadavrul fiind descoperit la câteva zile de la crimă, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat luni că a pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 29 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

”La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15,00 - 16,00, în timp ce se afla în municipiul București, Sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecința unor leziuni traumatice incompatibile cu viața. Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături și l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetație din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât și căruciorul”, spun procurorii.

Trupul victimei a fost descoperit în data de 28 septembrie de către o persoană care a anunțat autoritățile prin apel la numărul unic de urgență 112.

Ucigașul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție, primii sosiți la fața locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel