Cadavrul unei femei, depistat într-o zonă împădurită. Bărbat, reţinut pentru omor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un bărbat a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, el fiind acuzat de omor după ce ar fi bătut şi strangulat o femeie cu care avea o 'relaţie apropiată', acesta urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat postat, luni, pe site-ul Ministerului Public, duminică după-amiază, procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost sesizat în legătură cu faptul că pe raza comunei Cosminele, într-o zonă deluroasă împădurită, a fost găsit un cadavru. Anchetatorii spun că locul le-a fost indicat organelor de poliţie, care investigau dispariţia unei persoane de sex feminin, chiar de posibilul autor al omorului.

„Cercetările efectuate până la acest moment au evidenţiat faptul că la data de 25.09.2020 victima a avut un conflict spontan cu inculpatul, cu care avea o relaţie apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul. În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acţiuni care au condus la deces”, precizează sursa citată.

Inculpatul a fost reţinut de către organele de poliţie pentru infracţiunea de omor şi va fi prezentat, luni, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel