Bunică de 60 de ani, foarte atentă la alegerea costumului de baie
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Are 60 de ani, este bunică a 11 nepoți și își alege cu foarte multă atenție costumul de baie pe care-l îmbracă, mai ales dacă este din două piese.

Britanica Jilly Johnson se laudă cu o siluetă matură de invidiat, și nu ezită să îmbrace costume de baie din două piese, scrie Daily Mail, potrivit feminis.ro.

Are, însă, mare grijă când trebuie să aleagă un model anume, deoarece dorește întotdeauna unul care să îi pună în valoare corpul.

Mai mult, britanica oferă și câteva sfaturi pentru femeile de aceeași vârstă cu ea: să evite costumele de baie minuscule și cele cu bikini, deoarece lasă prea multă piele la vedere; să nu apeleze nici la boxeri, întrucât cu cât tinzi să ascunzi mai mult, cu atât mai puțin te avantajează costumul de baie.

De asemenea, Jilly Johnson susține că un costum de baie cu încrețituri și secțiuni suprapuse sunt perfecte pentru a camufla eventuale imperfecț, mai ales dacă nuanța este un asubtilă, însă atrage atenția că un costum cu volane este bun doar pentru cineva cu o vârstă mai mică de 25 de ani.

Varianta ideală pentru silueta matură este Vintage, recomandă Jilly, deoarece bikini cu talie înaltă ascund eventualele probleme din zona taliei și abdomenului, definește silueta, iar topul oferă susținerea necesară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel