Bulevardul BLESTEMAT al Capitalei. Zeci de accidente rutiere, multe dintre ele MORTALE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Zeci de accidente rutiere au fost înregistrate pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Capitală. 

Este vorba despre bulevardul Camil Ressu, unde chiar marţi seară a avut loc un accident teribil. O mamă şi fiica sa au fost lovite chiar pe trecerea de pietoni de un şofer grăbit, care le-a spus poliţiştilor că  nu le-a văzut pe cele două când s-au angajat în traversarea străzii. 

Nu este, însă, singurul accident groaznic din zonă. În urmă cu fix un an, pe 8 septembrie 2019, o femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit la intersecţia dintre Camil Ressu şi strada Fizicienilor. Potrivit Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe bd. Camil Ressu dinspre bd. Theodor Pallady către şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu str. Fizicienilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani.

În urma impactului, conducătoarea auto în vârsta de 52 de ani, asupra căreia au fost executate manevre de resuscitare fără rezultat, a murit şi două persoane, rănite uşor la prima vedere, pasageri în primul autovehicul, au fost transportate la Spitalul “Sf. Ioan”, informa la acea vreme Agerpres. 

Pietonii, cei mai expuşi 

Pe 9 octombrie 2019, alt accident mortal pe Camil Ressu, la intersecția de la Piața Matei Ambrozie. Din spusele martorilor, un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de către o dubă. Impactul a fost atât de puternic încât persoana a decedat. În accident a fost rănit și un conducător de motocicletă care se afla la semafor, scrie a1.ro

Tot în 2019, un copil a fost lovit de tramvai în zona Dristor. Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Camil Ressu cu Vâlcea. Un minor în vârstă de 15 ani se îndrepta spre școală și ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului încercând să prindă tramvaiul, moment în care vatmanul nu l-a observat și l-a acroșat. 

Şi în aprilie 2018 a avut loc un accident mortal în zonă. O femeie de 85 de ani a fost lovită mortal după ce ar fi traversat prin loc nepermis. 

Nici anul 2020 nu a fost lipsit de evenimente. Pe 22 iulie 2020, un alt bărbat a fost lovit la intersecţia dintre Camil Ressu şi bd Râmnicu Sărat. Bărbatul în vârstă de 50 de ani traversa strada în momentul în care a fost lovit în plin de un taxi. În urma impactului violent, pietonul a fost aruncat la o distanță de câţiva metri de locul accidentului. Iar în luna mai, un taxi s-a răsturnat pe Camil Ressu, după un accident cu altă maşină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel