România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 aug, 16:40
Buget UE. Victor Negrescu: "România a negociat prost". Câţi bani trebuia să primim de fapt
Fonduri europene
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a afirmat că România a negociat prost sumele pe care le va primi de la Uniunea Europeană. 

"Să spunem câteva lucruri adevărate. Planul de relansare economică este unul care a fost prezentat Uniunii Europene de liderii socialiştilor europeni. Premierul social democrat din Spania a lansat propunerea asta. Am văzut că liderii de dreapta din România spun că PPE. Nu, nu popularii europeni au făcut asta, ci socialiştii. 

Socialiştii europeni au spus clar despre ce e vorba în acest plan şi s-au luptat pentru anumite direcţii, mai exact ca banii să ajungă la oameni, nu să servească unor interese. Dreapta nu a fost capabilă să sprijine România în plan european. Pe hârtie, prin ce am făcut noi la PE, România trebuia să primească undeva la 85 de miliarde de euro, ori România a negociat prost, nu a fost sprijinită de liderii PPE şi a obţinut doar 80 de miliarde. Am pierdut 5 miliarde! Dreapta ne vinde iluzii care nu au legătură cu realitatea", a declarat Victor Negrescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro