Budescu, drum liber către FCSB. Ar putea reveni în România
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Constantin Budescu
Constantin Budescu
Constantin Budescu are mari șanse să revină în Româmia, acolo unde este dorit de mai multe echipe, în special de FCSB de unde a plecat.

Patronii clubului Al Shabab sunt gata să renunţe la Constantin Budescu, conform Fanatik. Și cei de la site-ul de sport goal.com anunță că Budescu este liber să plece, alături de marocanul Bousouffa. Motivul renunţării la internaţionalul român ține de faptul că a avut prea multă lipsă de continuitate ca urmare a numărului mare de accidentări suferite.

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat de mai multe ori în acest an că și-l dorește inapoi pe Budescu. În plus, Becali și l-ar dori și pe Ianis Hagi, pentru care a și lansat o ofertă de 3 milioane de euro.

Revenirea la FCSB ar însemna pentru Budescu o mutare pozitivă şi pentru echipa naţională. Plecat în Arabia Saudită jucătorul a ieşit din acel moment din vederile selecţionerului Cosmin Contra. În Arabia Saudită Constantin Budescu a jucat puţin din cauza problemelor medicale, însă a marcat câteva goluri de generic, îndelung aplaudate de arabi. Însă, conform sursei citate, mai mereu, după câteva jocuri venea o pauză medicală, iar admiraţia pentru Budescu s-a transformat în disperare şi în cele din urmă în decizia de a se renunţa la serviciile lui.

Citește și:

Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

FCSB, transferuri. Dragoș Nedelcu, clauză de reziliere imensă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel