București, în scenariul roșu. Singura situație când e nevoie de DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 07 Martie 2021, 17:58
WhatsApp
Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical
Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical
Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical venite din partea cititorilor: Este sau nu nevoie de declarație pe propria răspundere când ieșim din casă?

”Nu a fost instituită carantina în București. Singura situație în care este nevoie de declarație sau adeverință este cea a deplasărilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Rata de incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 în municipiul Bucureşti a urcat duminică la 3,19 la mia de locuitori, în scenariul roşu mai aflându-se judeţele Braşov, cu o incidenţă de 3,35 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, Cluj - 3,54, Ilfov - 3,76 şi Timiş cu 5,60, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Un număr 14 judeţe se regăsesc în zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3), cele mai ridicate rate de infectare fiind în Hunedoara - 2,88, Maramureş - 2,77, Sălaj - 2,5, Alba - 2,31, Arad - 2,19, Gorj - 2,10, Satu Mare - 2,09.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?