Data publicării:

Buğra Kulak, noul Country Lead Sanofi Romania

Autor: D.C. | Categorie: Economie
WhatsApp
Buğra Kulak, Country Lead Sanofi Romania
Buğra Kulak, Country Lead Sanofi Romania

Sanofi Romania anunță numirea domnului Buğra Kulak în funcția de Head of Pharma și Country Lead Sanofi Romania. Buğra Kulak o succede pe dr. Iulia Ionescu, al cărei mandat s-a încheiat, după 4 ani de conducere cu succes a operațiunilor Sanofi în România.

Din 2018, când s-a alăturat echipei Sanofi, Buğra Kulak a coordonat cu rezultate remarcabile operațiunile din regiunile Turcia și Levant, în calitate de Director de Vânzări și Marketing. Ulterior, în 2022, a preluat rolul de General Manager pentru General Medicines Sanofi Cehia, unde, alături de echipa locală, a inițiat și gestionat proiecte strategice și lansări de produse inovatoare.

Absolvent de genetică și având peste 20 de ani de experiență în industria farmaceutică globală, Buğra Kulak este recunoscut pentru abordarea sa inovatoare, alături de un stil de leadership centrat pe oameni și orientat deopotrivă spre rezultat.

În noul său rol, alături de echipa Sanofi din România, va continua să promoveze strategia companiei, concentrându-se pe dezvoltare, parteneriate și valoare adăugată pentru România și români, prin inovație în domenii esențiale precum imunologia, bolile rare, vaccinurile și bolile cronice netransmisibile.

„Preiau acest rol cu onoare și responsabilitatea de a susține dedicarea Sanofi pentru îmbunătățirea accesului la soluții de sănătate, alături de echipa mea, a spus Buğra Kulak, Country Lead Sanofi Romania. La nivel global, ne propunem să ne consolidăm poziția de lideri în imunologie, valorificând expertiza noastră științifică în tratarea bolilor inflamatorii și inovațiile pe care le-am adus în domeniul vaccinurilor. În concordanță atât cu principiile mele profesionale, cât și cu valorile și strategia globală a companiei, susțin și promovez o cultură centrată pe oameni, în care colaborarea, dezvoltarea de talente și incluziunea sunt esențiale pentru a valorifica pe deplin potențialul fiecărei persoane.

Sunt, totodată, entuziasmat și determinat să continui și să dezvolt relațiile noastre de parteneriat cu autoritățile locale, asociațiile de afaceri, asociațiile de pacienți și comunitatea medicală. Împreună putem găsi soluții inovatoare, inclusiv digitale, care să răspundă nevoilor pacienților și să contribuie deopotrivă la îmbunătățirea sistemului de sănătate. Un element esențial în strategia de modernizare pe termen lung a Sanofi este ambiția de a deveni prima companie farmaceutică care utilizează inteligența artificială „la scară largă”. Cred că doar prin colaborare și angajament comun putem transforma provocările în oportunități, păstrând în centrul acțiunilor noastre bunăstarea pacienților și accesul lor facil la soluții de sănătate adecvate”, a concluzionat dl. Buğra Kulak.

Sanofi este una dintre cele mai importante companii globale din domeniul sănătății, având echipe dedicate în peste 100 de țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel