Braşov, din nou în scenariul roșu. ”Se închid restaurantele, mai e puțin și intrăm în faliment total!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Braşov, din nou în scenariul roșu. ”Se închid restaurantele, mai e puțin și intrăm în faliment total!” / Captură Antena 3
Braşov, din nou în scenariul roșu. ”Se închid restaurantele, mai e puțin și intrăm în faliment total!” / Captură Antena 3
Municipiul Braşov va intra, din nou, în scenariul roșu, ceea ce înseamnă că se vor închide cinematografele şi instituţiile de spectacole, restaurantele şi cafenelele. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), după ce rata de infectare a crescut.

Potrivit Prefecturii Braşov, CJSU a decis că, începând cu data de 19 februarie, ora 00:00, în municipiul Brașov se vor aplica, timp de 14 zile, măsurile prevăzute în hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3 la mia de locuitori.  

Joi după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Horia Huluban, președintele Asociației Comercianților din Brașov, a făcut următoarele declarații: „Acest lucru înseamnă din nou un dezastru care a fost și până acum și care văd că se continuă. A fost un moment de respiro de aproximativ 12 zile, în care am încercat să reangajăm oamenii, să-i aducem la muncă, dar uitați că s-a spulberat totul. Din nou, se închid restaurantele, ceea ce este un mare pericol pentru noi, pentru că mai este puțin și intrăm într-un faliment total!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel