Boris Johnson, GAFA care l-a făcut pe Prințul Charles să râdă în hohote la un eveniment solemn - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, în sine o apariție neobișnuită, dar, în același timp, simpatică, a făcut un nou gest ce a devenit viral.

Aflat la un eveniment solemn, premierul Boris Johnson s-a luptat să deschidă o umbrelă, spre amuzamentul celor prezenți. Când a vrut să fie un cavaler,  oferind umbrela unei doamne, aceasta i-a dat iar de furcă, închizându-se. Asta după ”victoria” de a reuși să o deschidă. A deschis-o iar, cu mai multă ușurință (obișnuința), dar vântul i-a dat-o peste cap în secunda următoare. Lângă Boris Johnson era chiar prințul Charles care, asemenea celor prezenți, nu și-a putut stăpâni hohotele de râs. 

Premierul și prințul, împreună cu celelalte persoane prezente, se aflau la o slujbă de pomenire a sacrificiului ofițerilor de poliție care au murit la datorie.

Însăși prezența premierului britanic, după cum s-a văzut la nivel internațional, este una simpatică. El a fost în tot felul de ipostaze care de care mai amuzante, asumându-și stângăcia de fiecare dată. Boris Johnson, la nivel relațional, pare mai degrabă un copil mare pus pe șotii, dacă ne uităm la felul în care stă pe scaun (relaxat, ușor cocoșat), dar și la părul blond tuns într-un mod atipic. 

Dar nu toți au fost bucuroși de momentul haios creat de premierul britanic. Unii au considerat gestul ca lipsit de respect, cu atât mai mult cu cât a creat hohote de râs în jurul său la un eveniment, în sine, trist. 

”Nu-i pasă, niciun respect pentru polițiștii care și-au pierdut viața” a fost doar una dintre remarcile critice la adresa gestului lui Boris Johnson. ”În calitate de ofițer de poliție pensionat, consider că acțiunile sale nu au fost făcute în mod intenționat. A fost amuzant în aceste vremuri sumbre, în care distracția lipsește.” a fost un alt comentariu, din rândul polițiștilor. Cei mai mulți s-au amuzat de noua scenă în care actor principal a fost Boris Johnson, considerându-l amuzant. 

Boris Johnson a fost primar al Londrei între 2008 şi 2016. Din această funcție, a ajuns des pe primele pagini ale ziarelor, iar unele dintre gafele sale sunt memorabile. Ce nu ştiu mulţi este că premierul Angliei este născut în New York. El provine dintr-o familie de clasa de mijloc superioară, iar, prin puterile sale, acesta a urcat încet, dar sigur, pe scara clasei sociale şi politice. Şi-a început cariera ca jurnalist şi încă din acea vreme şi-a format o reputaţie de nonconformist de care nu se dezice nici astăzi.

Vezi și: Boris Johnson împlinește 57 de ani. Momente controversate și gafe memorabile care i-au marcat cariera

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel