Bogdan Chirieac îl face praf pe Sorin Grindeanu, după aglomerația din nordul Capitalei: E de noaptea minții! Omul ăsta nu a făcut nimic!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Analistul politic Bogdan Chirieac a adus critici mai multor miniștri. 

"Ce se întâmplă în România? Că pare că nu mai avem niciun fel de politicieni, pare că avem un gol al puterii", a întrebat Lili Ruse la România TV. 

"Prin faptul că PSD a intrat la guvernare, în opinia mea o eroare, nu a mai creat posibilitatea de alternanţă la putere. Era PNL, cădea PNL şi venea PSD. Vorbesc de partide responsabile. Alte partide mai mici, PMP, Pro România, care nu au prins Parlamentul la câteva voturi, măcar apucau să crească în această zonă. 

Dar ceea ce este strigător la cer este incompetenţa unor miniştri în acest moment, iar eu nu cred că premierul Ciucă are puterea să îi schimbe. Nu se întâmplă nimic, absolut nimic. Toată ţara urlă de digitalizare şi abia acum se gândesc să pună un ministru bun. Sebastian Burduja e în regulă, studii la Stanford, cum trebuie. La Fonduri Europene abia, abia se mişcă ceva", a replicat Bogdan Chirieac. 

Probleme mari la Transporturi, Agricultură şi Finanţe 

O serie de lucrări sunt efectuate pe carosabil pe Drumul Național 1, ceea ce îngreunează atât de rău traficul, încât șoferii stau aproximativ o oră spre ieșirea din București, de la Arcul de Triumf. 

Lucrările n-au fost anunțate nici de directorul CNAIR, Cristian Pistol, nici de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care, cu alte ocazii, se laudă cu o palmă de șosea inaugurată cu fast. Prin urmare, în lipsa informațiilor, șoferii nu sunt în situația în care să pot să caute alternative, rute ocolitoare, astfel că toți ajung să se îngrămădească în același loc blocat, în speranța că vor ieși repede din ambuteiaj. Dar cu speranța rămân, din păcate! Pe un traseu de maximum 10 minute, șoferii ajung să stea în trafic echivalent cu ruta București - Sinaia cu trenul. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Vorbind despre acest subiect, Bogdan Chirieac a afirmat despre Sorin Grindeanu că "la infrastructură e de noaptea minţii. Omul ăla nu a făcut nimic cât a fost la ANCOM, nu a făcut nimic cât a fost premier, doar s-a baricadat în Palatul Victoria. Acum l-au pus la Transporturi". 

”E coada de maşini de la aeroportul Băneasa până la Piaţa Unirii. Se lucrează doar opt ore pe zi, trei muncitori. Apoi 16 ore nu e nimeni. Nu am ce să fac. Vreo faptă de arme a lui Sorin Grindeanu de când e în politica românească aţi văzut? Şi nu e singurul, să nu îl defavorizez.

Spuneţi-mi o chestie bună făcută de actualul Guvern. Pe cine să mai nominalizez? Pe Câciu, de la Finanţe? E bine? Pe cel de pe Energie? Pe Chesnoiu de la Agricultură care a declarat cu subiect şi predicat 'mâncaţi înainte să mergeţi la supermarket'. E declaraţie publică! Treziţi-vă! 'Mâncaţi înainte să mergeţi la supermarket, că dacă sunteţi nemâncat cumpăraţi mai mult'. Vă daţi seama? Deci problema nu e că s-au triplat preţurile la supermarket şi nu are omul bani să cumpere ce are de cumpărat. Pe mulţi nu ştiţi cum îi cheamă. Dacă vă întreb cum îi cheamă, nici nu ştiţi", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel