Data publicării:

Bogăție în funcție de luna nașterii tale. Cei mai bogați oameni de pe pământ au un lucru comun: luna în care s-au născut

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels
Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels
O cercetare a încercat să demonstreze ce legătură are luna nașterii cu cât de mult noroc ai putea avea în viață.

Ce legătură are luna în care te-ai născut cu cât de mult noroc și cât de predispus ești la a deveni bogat? Aparent nimic, totuși un studiu recent a dezvăluit că oamenii născuți într-o anumită perioadă a anului au șanse mai mari să devină celebri și mai de succes decât cei născuți în alte luni.

Mai exact, cei născuți în aprilie ar fi subiecți deosebit norocoși în ceea ce privește câștigurile și, prin urmare, ar avea motive excelente pentru a-și sărbători ziua de naștere, potrivit publicației Supereva.

Studiul a fost publicat în dailystar.co.uk și potrivit acestuia, cei care suflă în tortul aniversar în a patra lună a anului ar trăi în condiții mai mari prosperitate. Dar de unde această considerație?

Cercetarea a luat în considerare datele de naștere a 300 de vedete și miliardari pentru a evalua care luni ar fi cele mai recurente printre VIP-uri. În acest curios clasament, cei născuți în aprilie s-au situat pe locul 4.  Mult înaintea celora care își sărbătoresc ziua de naștere în lunile februarie, martie și noiembrie.

Și dacă vă întrebați cine se poate lăuda că poartă medalia de aur, iată răspunsul. Pe primul loc, pe întreg calendarul, se află nativii lunii octombrie, luna în care s-au născut cele mai mai populare și mai bogate nume de pe planetă. Printre aceștia, Bill Gates, Simon Cowell și Kim Kardashian, pentru un total de 36 de super bogați.

Desigur, perioada nașterii nu este singurul element comun: pe lângă acesta, s-au luat în considerare nivelul de educație, sacrificiile de muncă, cu adaosul acelui  strop de noroc care nu strică niciodată.

Citeșt și: Influența Lunii Pline în Balanță pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel