Blocaj în nămeţi: Zeci de persoane rămase în autovehicule
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Zeci de persoane aflate în autovehicule blocate în nămeţi au fost salvate de autorităţile din Ialomiţa.

Zeci de persoane aflate în autovehicule rămase blocate în zăpadă, în diferite zone precum Feteşti, Ţăndărei, Săveni, au solicitat, în noaptea de luni spre marţi, sprijinul autorităţilor, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

'În această noapte şi în cursul dimineţii au solicitat sprijin din partea autorităţilor ialomiţene 31 de persoane aflate în trafic cu 7 autovehicule, trei autoturisme cu opt persoane, trei microbuze cu 15 persoane şi un alt turism cu opt persoane, care nu au mai putut înainta pe carosabil în zonele Feteşti-Ţăndărei-Săveni, Iazu, dar şi Hagieşti, comuna Sineşti. În toate cazurile maşinile au fost scoase din nămeţi, iar persoanele, puse la adăpost de către Serviciile voluntare din localităţi, secţiile de drumuri judeţene şi naţionale şi alţi membri ai comunităţilor locale', potrivit unui comunicat de presă transmis de ISU Ialomiţa.

Doi bărbaţi care au plecat pe jos din Feteşti Sat către Feteşti Gară au solicitat sprijin la 112 întrucât viscolul nu le-a mai permis mersul pe jos, aceştia fiind preluaţi de echipaje ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipiului Feteşti şi transportaţi în siguranţă, au mai spus reprezentanţii ISU.

[citeste si]

Conform acestora, în cursul dimineţii a fost asistat, cu ajutorul unui utilaj de la Secţia de Drumuri Naţionale, transportul unei femei însărcinate din Călăraşi către Spitalul Slobozia într-o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pe tronsonul Drajna-Slobozia.

Cinci sectoare de drumuri naţionale, şase segmente de drumuri judeţene şi autostrada A2 sunt închise marţi, în judeţul Ialomiţa, iar pe sectorul de drum Căzăneşti - Malu de pe DN 2A este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tona, potrivit ISU Ialomiţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel