Blatul PSD-Iohannis. Bogdan Chirieac: ”Principala acuzație”. Intervenția Dianei Tache: Detaliul subtil care face diferența
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bogdan Chirieac și Diana Tache au vorbit despre blatul dintre PSD și președintele Klaus Iohannis, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Miercurea Neagră". 

"Principala acuzație cu care se confruntă PSD acum și care, în opinia me,a îi aduce un prejudiciu la voturi, în sondaje pe bune, este exact blatul, presupusul blat cu președintele Iohannis... pe lângă președintele Iohannis, deci o pseudo-poziție", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DCNewsTV și Gold FM. 

"E foarte corect"

"E foarte corect "pe lângă președintele Iohannis" și nu cu președintele Iohannis pe persoană fizică. Foarte bună abordarea, pentru că la genul acesta de negocieri sunt absolut convinsă că domnul Dâncu nu negociază direct cu Klaus Iohannis. Cred că totuși președintele are întâlniri ușor mai importante decât asta, însă sunt oameni din aparatul domniei sale, structurile care îl sprijină pe președinte, cu care se fotografiază de fiecare dată pe fiecare moviliță, care sunt absolut convinsă că au genul ăsta de negocieri. Dacă vă aduceți aminte, după alegerile din 6 decembrie 2020, Marcel Ciolacu ne-a anunțat foarte ferm că PSD va avea o opoziție dură", a spus jurnalista Diana Tache, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel