Blaga: PDL va forma un guvern din umbră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți seara, la B1 Tv, că partidul său, prin comisiile pe care le are, va începe să analizeze activitatea fiecărui ministru, iar după convenția PDL va fi desemnat "guvernul din umbră".

"Noi avem comisiile partidului, care trebuie repuse pe picioare, pentru că sunt centrul nostru de analiză. (...) Aceste comisii trebuie să vină şi să analizeze activitatea fiecărui ministru, până la convenţie. După Convenţie vom pune pe picioare, vom nominaliza guvernul din umbră", a declarat liderul democrat-liberal.

El a precizat că se cere o "reinstituționalizare" a partidului, pledând totodată pentru unitate. "Dacă nu ne vom comporta unit, PSD nu lasă prizonieri. Colegii au ajuns la concluzia că mergem înainte cel puţin până la Convenţie. Mai vedem pe urmă. (...) Sunt două tipuri de măsuri pe care trebuie să le luăm. Sunt măsuri care ne privesc pe noi, membrii, militanţii partidului, simpatizanţi, şi sunt măsuri care privesc tot electoratul. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem înainte de orice este o opoziţie dură la acest guvern. În plan intern, în primul rând reinstituţionalizarea partidului", spune Vasile Blaga.

Președintele Partidului Democrat Liberal susține că nu poate ști acum dacă va mai candida pentru un nou mandat în fruntea formațiunii politice. "Nu ştiu dacă voi candida. Probabil da, dar, repet: dacă vine cineva mai bun şi eu am convingerea că e mai bun, eu îi fac campanie", a menționat liderul democrat-liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel