Blaga: Dacă USL nu obține 49% la alegeri, ARD va încerca o alianță cu PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile blaga dece
vasile blaga dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri după-amiază, la România Tv, că, dacă USL nu va obține 49% la alegerile parlamentare din nouă decembrie, ARD va propune PNL construirea unei coaliții.

Întrebat dacă Alianța România Dreaptă va propune partidului condus de Crin Antonescu realizarea unei coaliții, în eventualitatea în care USL nu va obține 49% la legislative, Vasile Blaga a răspuns ferm: "Garantat da". "Am guvernat foarte bine cu PNL-ul în 2005, 2006, 2007. Eu spun că PNL îşi rezolvă ei problemele acolo. Cu Crin, fără Crin este treaba lor. Preşedintele PNL-ului este Crin Antonescu. Eu spun cu PNL. Ce vor decide dânşii acolo, eu nu ştiu," a adăugat democrat-liberalul.

După ce mulți oameni politici au contestat prezența lui Gigi Becali pe listele cu candidați ale PNL, Vasile Blaga crede că alianța finanțatorului Stelei cu liberalii aduce beneficii, însă nu USL-ului, ci ARD-ului. "Nu poți să îl acuzi pe domnul Becali că face politică, dar modul în care totuşi se exprimă faţă de tot ceea ce mişcă în ţara asta, eu nu cred că a rămas în afară de domnul Antonescu liberal netaxat, poate domnul Antonescu şi domnul Nicolăescu, în rest i-a făcut praf pe toţi, bucăţică cu bucăţică. Nu cred eu că sunt foarte fericiţii liberalii când spune ce spune despre Neagu Djuvara sau despre altcineva, nu este un lucru care să placă," spune co-președintele ARD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel