Blaga: "Carnavalul de la Târgu Jiu", o înțelegere între Ponta și DD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga
blaga

Candidatura lui Dan Diaconescu în același colegiu din Târgu Jiu cu Victor Ponta este doar "un carnaval", o înțelegere între premier și fondatorul PP-DD, menit a distrage atenția românilor de la situația disperată din țară, a declarat, marți la TVR, liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga.

Întrebat ce părere are de candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta, Vasile Blaga a afirmat că ,,este o continuare a telenovelei de la Oltchim pusă în scenă de cei doi, cu Ponta regizor şi cu Diaconescu actor principal".

Totodată, întrebat dacă prin această candidatură a lui Diaconescu în colegiul în care candidează prim-ministrul există o înţelegere cu PDL, Blaga a respins o asemenea ipoteză, considerând-o o ,,absurditate".

,,Este o absurditate. Este o înţelegere între Ponta şi Diaconescu pentru a atrage atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în ţară, că ţara este într-o situaţie disperată. Ce a adus guvernarea Ponta? Preţuri mărite peste tot (...). Şi atunci le mai trebuie încă un carnaval. Îl avem laTârgu Jiu", a susţinut Blaga, potrivit NewsIn.

,,Spre deosebire de domnul Ponta care dialoghează cu mare plăcere cu domnul Diaconescu, eu nu o să mă prezint niciodată la televiziunea domnului Diaconescu. Nu avem nicio înţelegere cu domnia sa, aşa cum a avut-o în toată această perioadă Ponta cu Diaconescu", a întărit preşedintele PDL.

Referitor la plecările din PDL la PP-DD, Blaga i-a identificat ca fiind ,,oameni care nu şi-au găsit locul pe listele PDL, fie pentru că au avut probleme de integritate, probleme de justiţie, fie că, pe de altă parte, nu şi-au găsit loc în organizaţii, că au dispărut patru ani din colegiile respective".

Fiind întrebat care a fost motivul pentru care demisionarii din PDL au ales să plece la PP-DD, şi nu la alt partid, Blaga a precizat că ,,aceşti oameni" şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu. ,,Nu avem nicio colaborare nici în campanie, nici după ( cu PP-DD n.r.). Aceşti oameni şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu (...). Puteţi să arătaţi pleiada de uselişti care sunt pe listele lui Dan Diaconescu, a PP-DD", a conchis Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel