Biletele la meciul cu Argentina, valabile la partida cu Franţa sau fanii îşi primesc banii înapoi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
STADIONUL NATIONAL LIA MANOLIU - NOCTURNA
STADIONUL NATIONAL LIA MANOLIU - NOCTURNA

Biletele la meciul amical cu Argentina, anulat de Federaţia Argentiniană de Fotbal, sunt valabile la partida cu Franţa, iar fanii care nu doresc să asiste la întâlnirea pe care România o va disputa, la 6 septembrie, în preliminariile Euro-2012, pot solicita contravaloarea tichetelor achiziţionate.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că a fost informată oficial de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre România şi Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale.

"După mai multe zile marcate de incertitudine şi negocieri, Federaţia de Fotbal a Argentinei (AFA) a decis să nu onoreze contractul încheiat cu Federaţia Română de Fotbal în luna octombrie 2010. În cursul serii zilei de azi, 29 iulie a.c., AFA ne-a trimis o scrisoare oficială, prin care, invocând şedinţa Comitetului său Executiv din data de 25 iulie a.c., în cadrul căreia a fost înlocuit staff-ul tehnic al echipei naţionale A, procedându-se şi la reformarea colectivelor tehnice ale celorlalte echipe reprezentative ale ţării respective, anunţă că echipa naţională A a Argentinei nu se va prezenta la Bucureşti, în vederea meciului amical cu reprezentativa similară a României, joc programat la data de 10 august a.c. FRF respinge propunerea inserată în scrisoare, aceea de a disputa un alt joc amical contra Argentinei, la o dată FIFA care ar urma să fie stabilită de comun acord", se arată pe site-ul FRF.

În urma acestei situaţii, FRF a decis că biletele deja achiziţionate de suporteri să fie valabile la meciul cu Franţa. În cazul în care unii dintre fanii care şi-au cumpărat bilete la partida amicală cu Argentina nu vor dori să asiste la întâlnirea din preliminariile Euro-2012, contravaloarea tichetelor lor va fi returnată, inclusiv taxele aferente achiziţionării acestora.

"Oamenii care au cumpărat biletele menţionate vor avea două opţiuni: fie le vor păstra pentru jocul România – Franţa, din cadrul preliminariilor EURO 2012 (6 septembrie a.c., de la ora 21.30), fie le vor returna şi vor primi în întregime banii cheltuiţi pentru achiziţionarea lor, incluse fiind şi taxele. FRF îşi asumă responsabilitatea rezolvării chestiunii, astfel încât cumpărătorii de bilete să nu fie păgubiţi financiar cu nici măcar un leu", informează FRF.

Potrivit situaţiilor prezentate de FRF, până în prezent se vânduseră peste 38.000 de bilete din cele 45.000 disponibile pentru meciul cu Argentina.

Federaţia Argentiniană de Fotbal anunţase, pe site-ul oficial, încă de luni suspendarea meciului cu România, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Partida amicală România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Cu toate acestea, FRF a fost informată oficial de decizia AFA abia vineri. Între timp, vedeta argentinienilor Lionel Messi a afirmat în mai multe rânduri că deciza AFA este greşită şi că Argentina ar trebui să meargă la Bucureşti pentru a respecta contractul încheiat pentru meciul din 10 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel