Big Brother pe şosele. Alin Şerbănescu, CNAIR: Nu se mai pune problema dacă vom fi penalizaţi, ci când şi cu cât
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
GPS auto
GPS auto
Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR, a vorbit într-un interviu acordat DC News despre modul în care tehnologia poate ajuta la supravegherea traficului rutier. 

Alin Şerbănescu a discutat, în cadrul interviului acordat DC News, despre modul în care noile tehnologii pot ajuta la monitorizarea mai bună a traficului şi, implicit, la disciplinarea şoferilor. Una din variante ar putea fi extinderea sistemelor de monitorizare GPS, folosite la camioane şi autocare, la autoturismele personale.

“Trebuie să înţelegem un lucru: tehnologia evoluează. Capacitatea de supraveghere a orice pe lumea asta evoluează. Automat se va reflecta şi în domeniul rutier, în capacitatea de a vedea care este disciplina pe şosele sau lipsa acesteia.

În condiţiile acestea, haieţi să vedem cum ne obişnuim noi să nu facem abateri. Pentru că nu se mai pune problema dacă vom fi penalizaţi, ci când şi cu cât vom fi penalizaţi. E mult mai bine să te educi din timp şi să fii învăţat să respecţi rigorile legii, decât să ajungi să plăteşti nişte penalizări.  Iar mai rău e să ajungă alţii să sufere din cauza indisciplinei tale", a explicat Alin Şerbănescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel