Bianca Ioniță, maestră în coborârile cu placa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Frumoasa prezentatoare a știrilor Kanal D, Bianca Ioniță, nu ratează în nicio iarnă să dea frâu liber pasiunii pentru snowboard. Ori de câte ori are o zi liberă, Bianca pleacă la munte împreună cu prietenii și se relaxează practicând sportul favorit.

“În timpul săptămânii fug din București împreună cu prietenele mele, facem ceea ce noi numim daily-snowboard. Ne trezim dimineața la 7, plecăm spre munte, unde ne dăm cu placa cât e ziua de lungă. Seara ne întoarcem acasă, cu bateriile încărcate”, a mărturisit Bianca Ioniță.

Pricepută acum în coborârile cu placa pe pârtie, Bianca Ioniță, nu a uitat cum în primul an în care a învățat acest sport s-a "pricopsit" cu o fisură de radius. "Coboram pe pârtie, iar un schior a venit din spate cu viteză, mi-a agățat placa și am sărit direct în afara pârtiei, am ajuns în bălării", și-a amintit vedeta.

În ceea ce privește planurile de Crăciun, Bianca a mărturisit că îl va petrece împreună cu iubitul și animăluțele lor, un cățel și un arici: “Cu mic, cu mare mergem împreună la colindat la părinții noștri, la bunici, la prieteni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel