Bianca Drăgușanu, sechestrată și bătută de fostul iubit – FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri cutremurătoare dintr-o perioadă neagră a vieții ei. Roșcata îndura chinuri groaznice în timpul relației cu un fost iubit, fiind bătută în mod regulat, motiv pentru care a rămas cu sechele fizice si psihice.

"De ziua mea m-a bătut. A fost și arestat pentru asta. M-a ținut și sechestrată, legată de calorifer, fără apă și fără mâncare. Ajunsesem să am 48 de kilograme. Cam doi ani a durat.

Într-o dimineaţă am ieşit cu căţelul afară şi el a sărit dintr-un tufiş, mi-a pus mâna la gură şi m-a dus în Petroşani. M-a sechestrat şi m-a dus la o cabană. M-a ţinut acolo două-trei zile. La un moment dat, după câteva zile în care am implorat milă la unul dintre angajaţii lui, am putut să scap. Unui angajat i-a zdrobit degetele în faţa mea, cu un par", a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit cancan.ro.

Ea a rămas cu sechele în urma bătăilor primite de la fostul iubit, având probleme serioase la picioare. Mai mult, roșcata a mărturisit că i-a trecut prin cap chiar să se sinucidă.

"Mi se părea că singura sansă să scap de el era să-mi iau zilele. Era un om nebun. Mă punea să-mi cer iertare pentru că m-a bătut", a mai spus Bianca Drăgușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel