Bianca Drăgușanu: "E greu să stai în picioare, când sufletul este în genunchi"
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
bianca_dragusanu_34_7de6cd5c5e
bianca_dragusanu_34_7de6cd5c5e

Deși se pregătește de nuntă, Bianca Drăgușanu nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții ei. Trecutul cu probleme, răscolit în ultima vreme în emisiuni, și presiunea pusă de fostul iubit, Adrian Cristea, care spune că încă o iubește, și-au pus serios amprenta asupra psihicului ei.

Autor: Sorina Ceugea

Bianca Drăgușanu trece prin stări diferite în ultima perioadă. Bucuria căsătoriei cu Victor Slav se împletește cu momente de tristețe și chiar de furie, de cele de mai multe ori generate de presiunea mediatică. Roșcata a avut în ultimele zile câteva reacții nervoase sau de dezamăgire, pe care și le-a exprimat public. Astăzi, vedeta a emoționat pe toată lumea cu un mesaj postat pe Facebook. "Se presupunea să fie o campanie antiviolenţă... Știe careva CÂT DE GREU E SĂ STAI ÎN PICIOARE, atunci când SUFLETUL este ÎN GENUNCHI?", s-a întrebat ea.

Bianca trece zilele acestea printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, mai ales după ce, fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a declarat public că încă o iubește. "Eu o iubesc, ea mă iubește, eu o doresc, ea mă dorește, vorbim aproape zilnic, ne vedem aproape zilnic, ea momentan este într-o relație în care nu simte nimic și nu iubește", a susținut Adrian, potrivit Kanal D.

În urmă cu doar câteva zile, roșcata s-a arătat extrem de deranjată de faptul că în presă au apărut informații conform cărora ea ar fi declarat că a fost violată, după ce, în emisiunea lui Cătălin Măruță a povestit cum a fost sechestrată de iubitul ei din 2001, un bărbat extrem de agresiv.

Relația dintre Bianca și Victor a început la sfârșitul lui 2012, iar cu câteva zile înainte de Paști, cei doi s-au logodit. Bianca a primit un inel de logodnă de la iubitul ei exact în Sâmbăta Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel