Bianca Brad îl atacă dur pe Măruță, după ce a fost la Happy Hour
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
bianca brad
bianca brad

Fosta Miss România, Bianca Brad, a fost invitată, miercuri, în emisunea lui Cătălin Măruţă, Happy Hour. “Regret că nu am plecat din emisiune, pentru că asta aţi fi meritat”, le-a transmis Bianca celor de la Pro TV. Ea a fost inițial invitată pentru a vorbi despre vacanță și a fost întrebată despre reţinerea soţului ei în Statele Unite ale Americii şi despre situaţia grea prin care trece. Mai mult, fiul acesteia s-a uitat la emisiune tocmai pentru că i-a spus că vor da imagini din vacanță.

Bianca Brad a postat, joi, un mesaj pe contul de Facebook, scrie AM Press, în care atacă postul Pro TV. Ea spune "Când am fost invitată, mi s-a spus că vom vorbi despre vacanţă şi despre ce proiecte am în derulare… De aceea am şi anunţat participarea în emisiune, aşa cum am anuntaţ-o… și de aceea am și ales o ţinută în spiritul vacanţei de vară", a scris Bianca.

"Sfidează demnitatea, respectul şi bunul simț"

Ea a adăugat "Nu pot să cred că am luat aşa o plasă şi că au abordat iar subiectul pe seama căruia dădusem deja un interviu, în urmă cu o lună, când am spus clar că este ultima oară când mai vorbim despre asta! Mai mult decât atât: discuţia nu le-a fost indeajuns – NU! Au mai şi arătat, la nesfârşit, imagini care sfidează demnitatea, respectul şi bunul simț".

Bianca Brad a mai scris că i-a trimis un mesaj reporteriței care a invitat-o în emisiune "M-ai mințit cu nerușinare, te-ai folosit de bunul meu simț, m-ai pus într-o situație dificilă faţă de copilul meu pe care încerc să-l apăr de oameni ca tine/ca voi și mi-ai înşelat încrederea pe care ţi-am acordat-o… ceea ce însă, probabil că nu are valoare pentru tine. Luca a fost răvăşit de fotografiile pe care le-ați postat cu tatăl lui, fiind luat prin surprindere deoarece eu îi spusesem că se vor arăta pozele din vacanţă". Bianca a încheiat: “Regret că nu am plecat din emisiune, pentru ca asta aţi fi meritat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel