România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Adisa Codruț | Publicat pe: 24 feb, 11:55
BEx PRO România: Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru funcția de prim-ministru
Victor Ponta
Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 24 februarie, să solicite președintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcția de prim-ministru.

Potrivit BEx PRO România, cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

"Gata cu lupta pentru puncte politice. Viața românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiștilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susținere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcție. România are nevoie de un guvern de oameni serioși, de un guvern de profesioniști", a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgență medicală cu puternic impact socio-economic.

"Lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competență și sprijin politic agravează situația și poate duce la colaps", se arată într-un comunicat remis presei.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro